Warning: fopen(/home/eddiibco/erbolario-ks.com/erbolario/system/logs/openbay.log): failed to open stream: No such file or directory in /home/eddiibco/erbolario-ks.com/system/library/log.php on line 6 Parfum për Meshkuj 50ml - L'Erbolario Uomo
UOMO - Parfum për Meshkuj

UOMO - Parfum për Meshkuj

Brendi: Erbolario
Modeli: 794
Sasia Stok: Në stok
23.50€
-+

Tonifikues dhe freskues, aroma këtij parfumi fillon me shënimet Citrus dhe gjallërues, ai depërton në zemër të detarit dhe shënime të thatë, dhe përfundon me një shënim dallues dhe druror. Shumë tërheqës, i dallueshëm.
Pesha: 50ml


Shkruani një përshtypje

Ju lutem identifikohuni ose regjistrohuni për të shkruar përshtypje rreth produktit
Shikuar së fundmi
Powered By Moda Italia
L'Erbolario - Kosovë © 2020
Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/eddiibco/erbolario-ks.com/system/library/log.php on line 14Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/eddiibco/erbolario-ks.com/system/library/log.php on line 14