Warning: fopen(/home/eddiibco/erbolario-ks.com/erbolario/system/logs/openbay.log): failed to open stream: No such file or directory in /home/eddiibco/erbolario-ks.com/system/library/log.php on line 6 Labellë mbrojtëse SPF 50+
Labellë mbrojtëse SPF 50+

Labellë mbrojtëse SPF 50+

Brendi: Erbolario
Modeli: 014.141
Sasia Stok: Në stok
5.50€
-+

Edhe buzët gjithashtu kanë nevojë për kujdes të veçantë kundër diellit dhe erës, në mënyrë që të shmangim thatësinë dhe plasaritjen e tyre. Ekstraktet e përbërësve të kombinuar në këtë formulë me filtrat e tyre mbrotjës jashtëzakonisht efektiv, punojnë për të siguruar që buzët në fytyrën e rrezitur të mbeten të buta dhe të mbrojtura.
Pesha: 4.5ml

Shkruani një përshtypje

Ju lutem identifikohuni ose regjistrohuni për të shkruar përshtypje rreth produktit
Shikuar së fundmi
Powered By Moda Italia
L'Erbolario - Kosovë © 2020
Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/eddiibco/erbolario-ks.com/system/library/log.php on line 14Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/eddiibco/erbolario-ks.com/system/library/log.php on line 14