Warning: fopen(/home/eddiibco/erbolario-ks.com/erbolario/system/logs/openbay.log): failed to open stream: No such file or directory in /home/eddiibco/erbolario-ks.com/system/library/log.php on line 6 Për fëmijë

Për fëmijë


Foshnjat dhe fëmijët e vegjël kanë më së shumti nevojë për vëmendje. Dhe ne gjithmonë i ofrojmë fëmijëve kujdesin më gjentil. Përmes dashurisë tonë të ëmbël, natyrisht, por edhe nëpërmjet lëvizjeve, tingujve, ngjyrave, dekori dhe çerdhet e tyre dhe rrobat e vogla që ata veshin, me lodrat e tyre të para dhe librat e parë që ata gëzojnë. Nga një kopsht ideal, L’Erbolario përzgjedh gjithashtu lulet më delikate me aromën më të lehtë, ekstrakte dhe vajra të ëmbël që formulojnë produkte që respektojnë brishtësinë e veçantë të trupit të tyre krejt të njomë. Pastrimi dhe mbrojtja do të jenë gjithmonë të lezetshme dhe të këndshme dhe, mbi të gjitha, të sigurta.

Trego:
Radhit sipas:
Për lëkurën e Ndjeshme në Fytyrë dhe TrupNjë krem i dendur shumë i pasur me vitamina dhe zbutës me r..
12.90€
Tonik freskues pa alkool me lule Kumaku, Kamomilë, lule Portokalli & Mallow. Për të përfundua..
11.50€
Për lëkurën e Ndjeshme të fëmijut tuajSi e butë poashtu e ndjeshme lëkura e të vegjëlve tuaj, këto p..
6.50€
Me Zink Oksid, Kumak, Kamomilë, Shea ButterPër lëkurën Delikate të fëmijës tuajMbrojtja është puna e..
13.40€
Me Kumak, Kamomilë, MallowPër lëkurën Delikate të fëmijës tuajNjë qumësht pastrues shumë i butë dhe ..
10.90€
Me Kumak, Oriz & MallowNjë shampo shumë i butë i cili respekton flokët e njomë të fëmijës tuaj, ..
9.90€
Me Kumak, Oriz dhe MallowPër lëkura Delikate të fëmijut tuajNdjeshmëria më e veçantë e lëkurës së fë..
11.50€
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
Powered By Moda Italia
L'Erbolario - Kosovë © 2020
Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/eddiibco/erbolario-ks.com/system/library/log.php on line 14Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/eddiibco/erbolario-ks.com/system/library/log.php on line 14