Warning: fopen(/home/eddiibco/erbolario-ks.com/erbolario/system/logs/openbay.log): failed to open stream: No such file or directory in /home/eddiibco/erbolario-ks.com/system/library/log.php on line 6 Rreth Nesh

L'Erbolario


Ne jemi shumë të kënaqur dhe krenar të ju prezantojmë produktet nga laboratori ynë herbalist për ju: në të njejtën frymë, njëri nga të parët do të ju kishte ofruar juve frutet më të çmuara nga kopshti i tij.

Ne gjithmonë kemi pasur një marrëdhënie të mirë me tokën: në fakt, edhe në ditët e sotshme lënda jonë apo materialet e para janë të përbëra nga vajra bimore të presuar, nga uji i luleve dhe bimëve të destiluara një rënie në një kohë, lëngu i bimëve të nxjerra me mjeshtri nga laborantët, duke mos ia humbur esencën, si një dhuratë bujare nga Nëna Natyrë.

L’Erbolario i mbledh ato nga katër anët e tokës, na pajisin në, poashtu punën tonë, madje edhe zonat përreth me aromën e tyre. Nga ana tjetër, ne i derdhim ato me një bujarësi në shishet tona, në kutia dhe kavanoza, për të gjithë ata që, sikur ne, besojn në pafundësinë e vetive të gjërave të thjeshta dhe ata që dijnë se, bukuria natyrale është një shancë, dhuratë ose, më mirë e thënë një stil, një faktor gjenetik i panjohur, që në saje për tu bërë i bukur me ndërgjegjshmëri ta konsiderojmë natyrën si art që duhet kultivuar me kujdes, durim, dije dhe besim.

Në ditët e sotme kjo është një sfidë për të praktikuar artin e tretmaneve të bukurisë natyrale, me maskat për fytyrë të bëra nga frutat e freskëta të shtrydhura apo me përgatitjen nga bimët e zgjedhura me dorë. Mëgjithatë, do të ishte një gabim nëse harrojmë se teknikat më të sofistikuara moderne të nxjerrjes janë aleat i shkëlqyer dhe orfojnë ekstraktet gjithnjë e më të pastërta dhe me efekt bimor: extensin, përbërës aktiv natyral, acide frutash.

Prandaj ne besojmë se sot, shumë nga ju ndajnë filozofinë tonë, duke u bazuar në idenë vendimtare midis urtësisë së çmuar të së kaluarës dhe zbulimeve të pamohueshme të së ardhmes.

Midis Phytotherapy (barishte medicinale nga më të mirat) tradicionale dhe shkencës moderne kozmetike.

Sipas familjes dhe traditës lokale, ne kemi qenë gjithmonë të dashuruar në pafundësinë e virtyteve potenciale, në të njejtën kohë ne nuk hedhim poashtë kontributin e çmuar të shkencës dhe teknologjisë moderne. Të gjitha Fitokozmetikat tona janë rezultat i pasionit tonë për mjekësinë herbaliste ose bimore, të zhvilluar tashme pothuajse 35 vjet prodhimi dhe, ne mund ta vërtetojmë apo pranojmë, si sukses. Janë të rekomanduara shpesh, të testuara, kritikuara dhe përmirësuara nga konsumatorët tonë në dyqanin herbalist në Lodi, i cili daton para laboratorit tonë të prodhimit. Ky kontakt i drejtpërdrejtë është një instrumet i çmuar për nxitje dhe testim.

Laboratori ynë për Hulumtim & Zhvillim, me aftësinë e tij për të përpunuar formulimin e kozmetikës dhe metodat e përpikëta kërkimore, është i njohur zyrtarisht nga Ministria e Univerziteteve dhe Shkencave Kërkimore.

Powered By Moda Italia
L'Erbolario - Kosovë © 2020
Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/eddiibco/erbolario-ks.com/system/library/log.php on line 14Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/eddiibco/erbolario-ks.com/system/library/log.php on line 14