Warning: fopen(/home/eddiibco/erbolario-ks.com/erbolario/system/logs/openbay.log): failed to open stream: No such file or directory in /home/eddiibco/erbolario-ks.com/system/library/log.php on line 6 Kopshti i të vegjëlve
Kopshti i të vegjëlve
1

Kopshti i të vegjëlve

Lexuar: 1474

Foshnjat dhe fëmijët evegjël kanë më së shumti nevojë për vëmendje. Dhe ne gjithmonë i ofrojmë fëmijëvekujdesin më gjentil. Përmes dashurisë tonë të ëmbël, natyrisht, por edhe nëpërmjetlëvizjeve, tingujve, ngjyrave, dekori dhe çerdhet e tyre dhe rrobat e vogla qëata veshin, me lodrat e tyre të para dhe librat e parë që ata gëzojnë. Nga njëkopsht ideal, L’Erbolario përzgjedh gjithashtu lulet më delikate me aromën më tëlehtë, ekstrakte dhe vajra të ëmbël që formulojnë produkte që respektojnëbrishtësinë e veçantë të trupit të tyre krejt të njomë. Pastrimi dhe mbrojtjado të jenë gjithmonë të lezetshme dhe të këndshme dhe, mbi të gjitha, tësigurta.

ABSOLUTISHT I BUTË, EFEKTE NATYRALE, ME CILËSI TË LARTË,NE DUAM TË MENDUARIT E MADH PËR TË VEGJËLIT TANË!

Foshnjat janë të papërballueshmenë mënyrën se si ata janë, dhe nuk kanë nevojë për ndonjë “produkt kozmetike” qëtë duken bukur. Pak produkte themelore janë të nevojshme për nevojat e tyre tëpastrimit të hershëm. Sidoqoftë, produktet duhet të formulohen në mënyrë që tëinterpretojnë nevojat e lëkurës së fëmijës tuaj, sepse ajo është aq e butë dhee lëmuar, por ajo di të jetë deliakte dhe e pambrojtur. L’Erbolario ka krijuarkëtë linjë të shkëlqyer Kopshti i Fëmijëve për fëmijët e vegjël, të cilët tanijanë më të kompletuar se kurr: duke iu falenderuar hulumtimit të përditësuarndonjëherë në laboratorët tanë të fitokozmetikës, ky koleksion i recetave kaarritur efikasitetin, cilësinë dhe sigurinë e objektivave gjithnjë e më tëlarta. Por edhe në aspketin e apelimit! Pikënisja është gjithmonë zgjedhja e lëndëvetë para me origjinë bimore. Sot, duke përdorur vetëm përbërësit vërtetë tëjashtëzakoshëm dhe ekstrakte të marra nga bimët e formave organike, hulumtimettona janë zhvilluar edhe më të balancuara, në shënjestër, formula më tësigurta...të cilat do të dëshmojnë që janë aleatë të vërtetë për lëkurën e fëmijëvetuaj.

DISA FJALË PËR LARJE DHE SHAMPO

·        Nuk kadëshmi që mbështet rregullin që bebet duhet të jenë larë çdo ditë. Përderisa fëmijatë bëhet një vjeç, larja e përditshme mund të jetë e përshtatshme në qoftë se fëmijagëzon ngrohtësinë dhe lëvizjen e ujit, p.sh. nëse ai zbavitet dhe e relakson fëmijën.Përndryshe, për qëllime të higjienës, larja një herë në javë është mirë të bëhet.

·        Tësapolindurit në veçanti nuk kanë nevojë për një larje me shumë ujë. Është erëndësishme që ata të jenë pastruar pas çdo ndrrimi të pelenës dhe t’i freskoniata me pelhurë të pastër banjoje.

·        Nëse lëkurae fëmijës është veçanërisht e irrituar, një grusht i mirë niseshte orizi itretur në ujë paraprakisht, është një ndihmesë e madhe me një efekt të dobishëmzbutës.

·        Ështëe rëndësishme për fëmijën të jetë tharë plotësisht pas një dushi, me kujdesshtesë për lëkurën (ije, nën duar, pas gjunjëve etj).

·        Skuqjanga pelena është makthi i çdo nëne është poashtu i mërzitshëm për fëmijën, dheduhet parandalohet në përputhje me rrethant.

1.     Shmangeni lëkurën nga të qëndruarit në kontakt me urinëndhe jashtëqitjeve për periudha të gjata kohe (sidomos të dëmshme kur atondodhin në të njejtën kohë, për shkak të sasisë së lartë të amoniakut qëzhvillon).

2.     Përpiquni ta ekspozoni fundin e foshnjës në ajër sa mëshumë të jetë e mundur, duke e lejuar atë të qëndroj gjysmë lakuriq në një dhomë,shumë shpesh, e cila është e nxehtë në dimër, dhe mundësisht në ajër të hapurgjatë muajve të verës.

3.     Pas çdo ndrrimi të pelenës bujarisht aplikoni kremënmbrojtëse për të gjitha zonat e rëndësishme.

·        Nuk ështëe nevojshme që ta mbuloni fëmijën tuaj me pudër, sepse ajo pengon poret dhendjersën e mirë.

·        Parase t’ia veshni rrobat fëmijës tuaj, gjejeni një hapësirë, në një zonë të ngrohtë,t’i bëni një masazhë të butë, pasi t’i keni zbutur duart tuaja me një sasi tëvogël nga kremi mbrojtës.

·        Edhegjatë larjes së kohës së fëmijut gjatë muajve të parë duhet të bëhet me kujdes:një masazhë shume e butë me një sasi të vogël shamponi natural dhe ujë tëngrohtë. Çdo kapelë djepi mund të eliminohet gradualisht duke aplikuar një sasitë vogël Vaj Ulliri Ekstra Virgjin në kokën e foshnjës para shamponit, dhegjithmonë fërkojeni me butësi. Ne fuqishëm rekomandojmë të mos bëni asnjë përpjekjepër t’i hequr thekon, pasi kjo mund të shkaktoj plagë që zgjasin gjatë.

·        Mekalimin e viteve fëmija juaj ngadal do të përfshihet në higjienën e tij/saj, tëcilat mund t’i fusni nëpërmjet lojës në mënyrë që fëmija juaj me kënaqësi do tëmarr pjesë. Sapunat dhe pasta e dhëmbëve pastaj do të shfaqen, por për dush dhelarje flokësh është gjithmonë ide e mirë që të përdorni produkte speicifike dhetë buta: për vitet që vijnë lëkura e tij/saj do të jetë më e bukur, e freskëtdhe elastike, por deri në fillim të pubertetit, ajo nuk do të ketë zhvilluarplotësisht mekanizmat e saj të mbrojtjes.

CILAT PRODUKTE DUHET T’I PËRDORNI


QUMË SHTPASTRUES PËR FOSHNJE.

Me lule Kumak, Kamomilë dhe lule Mallow.
Për fëmijë me lëkurë Delikate.

Një qumësht pastruesshumë i butë dhe delikat, i pasuruar me agjent zbutës dhe emollient. Në mesin edusheve që bëni ka shumë raste kur lëkura e fëmijës tuaj duhet të pastrohet;vetëm mendojeni për ndrrimet e panumërta të pelenave! Qumështi pastrues përfoshnjat ndihmon në parandalimin e shqetësimeve të mundshme të pastrimittradicional: ai ndihmon të mbajë Hidro Lipidet e shtresës së lëkurës së paprekurdhe t’iu kundërvihet efekteve agresive si pasojë e lagështisë konstante, lëkurëssë skuqur dhe rrezatimit.


SHKUMË DUSHI PËR FOSHNJE

Me lule Kumak, Oriz dhe lule Mallow
Për fëmijë me lëkurë Delikate.

Ndjeshmëria e lartë e lëkurëssë foshnjës kërkon detergjent speical për pastrim. Ky produkt është i formuluarnë përputhje me rrethanat në bazë të agjentëve delikat pastrues, të përbërë ngaelemente me bazë sheqerit bimor, i pasuruar me proteina të orizit të cilat janëtë afta për të krijuar një shtresë mbrojtëse në lëkurë, dhe ekstrakt të Kumakutdhe lule Mallow, të njohura për vetitë e tyre zbutëse dhe freskuese.


SHAMPO PËR FOSHNJE

Me lule Kumak, Oriz dhe lule Mallow

Një shampo i butë icili respekton flokun e mëndafshtë të fëmijës suaj, duke e lënë atë të pastërdhe me shkëlqim. Duke i shfrytëzuar vetitë e mrekullueshme dhe zbutëse tëekstraktit të Kumakut, lule Mallow dhe proteina të Orizit, ai butësisht pastronpa komprementuar lëkurën dhjamore e cila është ende e pakët gjatë viteve tëhershme.


PECETA TË LAGURA PËR FOSHNJE

Me Kumak, lule Malow, Oriz & Kamomilë
Për lëkura Delikate të fëmijëve.

Ky produkt shumëpraktik dhe shumë i butë, pastron lëkurën e foshnjave të reja. Këto peceta tëlagura të bëra me material jo të endur, janë të ngjyera në lëngun emulsion tëbutë, me origjinë bimore, të pasuruara me vetitë e shkëlqyera të proteinave tëdobishme të Kamomilës, Orizit, Kumakut dhe lule Maloë, të përsosura për zbutje,freski dhe mbrojtje të lëkurës. Ato do të jenë të çmuara për të bërë mijërandryshime të peleneva më lehtë tek të posalindurit, dhe do ta shoqërojnë fëmijëntuaj jashtë shtëpisë përderisa ai/ajo rritet, duke bërë të domosdoshme në çdosituatë!


KREM MBROJTËS PËR FOSHNJE

Me Kumak, Gjalpë Shea & lule Mallow
Për lëkura Delikate në Fytyrë & Trup të fëmijës.

I dendur, me vitaminëdhe emollient bimor ky krem zbutës i pasur që të zbus dhe mirëmbajëelasticitetin e lëkurës së ndjeshme të fëmijës tuaj. Aplikojeni atë në njështresë të hollë për të formuar një shtresë mbrojtëse që e mbronë kundër erësdhe të ftohtit, duke ndihmuar në parandalimin e skuqjes dhe krijimit të lëvorevenë lëkurën e posalindur, duke iu falenderuar përbërësve efektiv të ekstrakteveorganike të Kumakut, lule Mallow dhe Gjalpit Shea që ushqen me kujdes dhe ështëe aftë të qetësoj lëkurën e kuqe.


POMADË MBROJTËSE PËR FOSHNJE

Me Zink Oksid, Kumak, Kamomilë, Gjalpë Shea
Për lëkura Delikate të fëmijëve.

Një recetë me vetimbrojtëse, zbutëse dhe qetësuese, e cila dëshmon të jetë shumë efektive në çdondrrim të pelenës. Një formulë e pazëvendësueshme për të qetësuar lëkurën e skuqur,dhe me kapacitet për të krijuar një efekt pengese në lëkurë për të kufizuarveprimin agresiv të lagështisë së vazhdueshme, duke e respektuar PH e lëkurësdhe duke e lejuar atë të marr frymë. Ideale për parandalimin e skuqjes së lëkurësnë zonën ijë të fëmijës, ku, përveç bashkimit të pashmangshëm të lëngjeveagresive, pelenat vazhdimisht fërkojnë kundër lëkurës.


PARFUM PËR FOSHNJE

Tonik freskues pa alkool me lule Kumaku, Kamomilë, lule Portokalli & Mallow.

Për të përfunduarpastrimin rutinor të fëmijës tuaj, t’i freskoni ata/ato dhe t’i ofroni ca lehtësimepas një shëtitje apo një dite me diell, duke e mbështjellë atë/ata me njëparfum delikat, ne kemi zgjedhur aromën e pastër të lule Portokallit, e zbuturnga aroma e lehtë e Kamomilit. Elementet e shtuara zbutëse (proteina Orizi,ekstrakti i lule Mallow, Kumaku dhe Kamomila) ndihmojnë për të mbajtur lëkurëne butë, dhe duke qenë krejtësisht pa alkool ai shmang rrezikun e thatësisë.


Ju mund ti bëni porosi të gjitha këto produke online. nëse jeni të interesuar të dini më tepër rreth mënyrës së porosisë ju lusim të na kontaktoni në https://www.facebook.com/erbolarioks/, apo të telefononi në 038 77 1111, ose +389 (0) 49 890 400. 

Komente
Shkruaj koment
Powered By Moda Italia
L'Erbolario - Kosovë © 2020
Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/eddiibco/erbolario-ks.com/system/library/log.php on line 14Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/eddiibco/erbolario-ks.com/system/library/log.php on line 14