Peceta të lagura për fëmijë

Peceta të lagura për fëmijë

Brendi: Erbolario
Modeli: 959
Sasia Stok: Në stok
6.50€
-+

Për lëkurën e Ndjeshme të fëmijut tuaj


Si e butë poashtu e ndjeshme lëkura e të vegjëlve tuaj, këto peceta praktike, të dobishme, të gatshme për tu përdorur janë prodhuar me material të butë dhe kanë dëshmuar të jenë të pazëvendësueshme për pastrimin e fëmijës tuaj në çdo kohë gjatë ditës. Secila pecetë është e lagur me një emulsion të butë i cili përmban vlerat e një mori përbërësve të shkëlqyer aktiv me bazë bimore. Veprimi hidratues dhe mbrojtës i ekstraktit organik të Kumakut, i bashkuar me veprimin zbutës dhe qetësues të ekstraktit organik të lule Mallow. Proteinat e Orizit, ndërkohë, e mbulojnë lëkurën me një shtresë mbrojtëse për të parandaluar dehidrimin, ndërsa ekstrakti organik i Kamomilës e jep veprimin e tij freskues dhe lehtësues. Këto peceta janë një ndihmë e çmuar sa herë që i ndërroni pelenat e fëmijës, ose për të pastruar fytyrën e të porsalindurit tuaj, duart dhe trupin kur ju jeni jashtë shtëpisë, pa patur nevojë për shpërlarje me ujë.

Përdorimi: Përdorni një ose më shumë peceta për secilin veprim veçe veç dhe mbylleni paketimin me kujdes pasi të keni mbaruar me trajtim.

Përbërësit: Ekstrakt Organik i: Kumakut, Kamomilës, i lule Mallow, pjesë e proteinave të Orizit.
* Toleranca ndaj lëkurës është testuar Klinikisht në bashkëpunim me Dermatologët dhe Pediatrin.

Shkruani një përshtypje

Shënim: HTML nuk është përkthyer!
    I Keq           I Mirë
Powered By Moda Italia
L'Erbolario - Kosovë © 2017