Linja të parfumosura


Kërko në
Trego:
Radhit sipas:
Me Ekstrakt të Hurmës dhe MirrësAroma është delikate dhe elegante, virtyti i tij është aftësia për t..
11.00€
Me ekstrakt të lule Iris dhe Marsh MallowNga tani e tutje, aroma e mrekullueshme e Iris do të jetë i..
11.00€
FELCI – Krem për rrojePër lëkura Delikate & të NdjeshmeI lëngshëm, i shkathët, i përpikt: tani e..
10.50€
I freskët dhe joshës si lule pasioni, ekzotik dhe i ëmbël si fruti i saj, parfumi nga Fruti i pasio..
21.50€
I freskët dhe joshës si lule pasioni, ekzotik dhe i ëmbël si fruti i saj, parfumi nga Fruti i pasio..
27.00€
Çdo femër ëndërron për të mbajtur një lëkurë të butë dhe sa më kompakte. Kur kjo është e mundur, dhe..
18.80€
Shumë shpesh, pastrimi me sapun në baza ditore na e lë lëkurën të thatë dhe të dehidruar...Me këtë s..
3.70€
Takimi i vazhdueshëm me ujin me anë të dushit tani mund të kthehet në një moment shumë tonifikues dh..
9.50€
GELL AROMATIK ROLL ON Kjo është e gjelbërta, elegante, përzierja aromatike e Hederës në dispozic..
12.00€
HEDERA – Krem për trup i aromatizuarNë kohët e lashta Ivy (Dredhka) ishte e njohur si bimë që përfaq..
18.80€
Erbolario
Shënime të: Gjetheve të Grejpfrutit, Llogore të Dredhkës, Lentiscus absolute.E Gjelbër, rrahja e ze..
21.50€
Edhe lëkura më e ndjeshme mund të mbështetet në këtë forumlë që përqendron veprimin e dobishëm të ..
9.50€
Me faktor mbrojtës MesatarAroma e kushtueshme e Indian Jasmin, shumë e çmuar, sensuale dhe..
18.80€
SHKOPINJË TË AROMATIZUAR Gjentil dhe  të butë, freskues dhe relaksues, aroma e “ngjyrë qiel..
17.90€
Showing 16 to 30 of 73 (5 Pages)
Powered By Moda Italia
L'Erbolario - Kosovë © 2017