Femra


Gjithmonë në vëzhgim për rezultate më specifike dhe të menjëhershme nga kozmetikat moderne, femrat sot shpesh harrojnë se shumica e nevojave themelore dhe esenciale të lëkurës mbeten të pandryshuara. Atë çfarë lëkura ka nevojë të marr menjëherë, çdo ditë, është ushqim i mjaftueshëm dhe hidratim, elemente këto të cilat jo vetëm që e bëjnë atë më rrezatuese dhe të bukur, por e ndihmon atë të përballet me të gjitha llojet e klimave, të përballoj stresin e mjedisit që është vazhdimisht subjekt, dhe mbetet i përkulshëm dhe të mbajë cilësinë e saj natyrale të mirë me kalimin e kohës.

Kërko në
Trego:
Radhit sipas:
Parfumi i lule Vjollcë ka magjepsur popullsi që nga kohërat e lashta. Paraqitja e kurorës së lules ..
10.50€
ACCORDO VIOLA – Krem për trup i aromatizuarËshtë shpërblesë për feminitet dhe bukurinë e saj natyral..
18.80€
Me ekstrakt të lule VjollcësLule vjollca simbolikisht festohet si bartëse e mendimeve më të ëmbla pë..
9.50€
Acid Hyaluronic – BB Krem për fytyrë – SPF 15 (faktor mbrojtës nga dielli)Tretman për Tonalitet të P..
20.00€
Acid Hyaluronic – CC Krem për fytyrëTretman për Tonalitet të Përsosur, rregullator i nuancës së lëku..
22.00€
Acid Hyaluronic – Krem për fytyrëVeprim i trefisht tretman Anti-Age për NatënKur nata bie, nuk është..
32.50€
Acid Hyaluronic – Krem për Konturën e syveVeprim i trefishtZona rreth syve (kontur) është delikate d..
29.50€
Acid Hyaluronic – Krem për trupHidratim Intenziv – Tretman Anti-AgeGjatë rinisë tuaj, qelizat e lëku..
23.00€
Hyaluronic Acid – Lëng për fytyrë me Veprim të TrefishtëTretman Anti-MoshëJu siguron një sasi masive..
26.50€
Acid Hyaluronik – Heqës Dy Faza i makijazhitTretman Anti-Age për Sytë & BuzëtËshtë e rëndësishme..
14.00€
Acid Hylauronic – Tretman Anti-Age për BuzëMe Acid Hylauronik dhe Vaj HibiskusiKjo llabellë i ofron ..
8.50€
Acid Hylauronic – Krem për fytyrë me veprim të trefishtPër lëkura Normale & të Thata, tretman An..
32.50€
Acid Hylauronic – Krem për fytyrë me veprim të trefishtPër lëkura të Kombinuara, tretman Anti-AgeNjë..
31.50€
Acid Hylauronic – Shkumë për pastrim të fytyrësTretman Anti-AgeNjë pastrues special për ta mbrojtur ..
15.00€
Për freski të dukshme që zgjat gjatë, ju asnjëherë nuk duhet të privoni fytyrën tuaj nga hidratimi i..
21.00€
Showing 16 to 30 of 168 (12 Pages)
Powered By Moda Italia
L'Erbolario - Kosovë © 2017