Femra


Gjithmonë në vëzhgim për rezultate më specifike dhe të menjëhershme nga kozmetikat moderne, femrat sot shpesh harrojnë se shumica e nevojave themelore dhe esenciale të lëkurës mbeten të pandryshuara. Atë çfarë lëkura ka nevojë të marr menjëherë, çdo ditë, është ushqim i mjaftueshëm dhe hidratim, elemente këto të cilat jo vetëm që e bëjnë atë më rrezatuese dhe të bukur, por e ndihmon atë të përballet me të gjitha llojet e klimave, të përballoj stresin e mjedisit që është vazhdimisht subjekt, dhe mbetet i përkulshëm dhe të mbajë cilësinë e saj natyrale të mirë me kalimin e kohës.

Kërko në
Trego:
Radhit sipas:
Mirrë, proteina Sojë, Misër, Tërshërë dhe Grur, janë përbërësit kryesor të këtij produkti: një përqe..
9.00€
Verbaluce – Krem për fytyrë Ndriçues dhe GjallëruesNjë dritë e vërtetë për bukurinë tuaj! Jo vetëm q..
39.50€
Verbaluce – Serum Ndriçues & Gjallërues për fytyrëMe ekstrakt të lule Mullein dhe Primula (lule ..
36.00€
Showing 166 to 168 of 168 (12 Pages)
Powered By Moda Italia
L'Erbolario - Kosovë © 2017