Shampon kundër rënies së flokut
0

Shampon kundër rënies së flokut

Lexuar: 644


Shamponkundër rënjes së flokut

Moda Italia si shitës iautorizuar për brendin Italian me produkte 100% bimore L’Erbolario të vetmit nëtregun e Kosovës, ju prezanton shamponin me ekstrakt të sojës tërësisht bimor,i dedikuar për problemin e rënies së flokëve. Ky produkt është për përdorim tëzakonshëm dhe të shpeshtë për larjen e flokëve.
I formuluar me agjent posaçërisht pastrues i cili është i pasuruar me përbërjenga proteina Soje dhe ekstrakt të Melit, përbërës këta shumë të rëndësishëm.
Së fundmi Laboratori Fito Kozmetik i L’Erbolarios ka inkuadruar një përbërës tëmrekullueshëm në formulën e këtij shamponi.Përbërësit: 
Kokos, kallam sheqeri, misër dhe lule dielli, ingredient këta që kanë vërtetuartë jenë shumë të efektshëm në kujdesin dhe rënien e flokut.

Sitë përdoret? 
Çdo herë që të pastroni flokët në një sasi të vogël.
Për femra dhe meshkuj rezultatet 100% të efektshme: Shtim të flokëve, rritje tëshpejtë, shkëlqim, volum dhe absolutisht ndërpritet rënia e flokut.

Porosit tani, kliko këtu

Komente
Shkruaj koment
Powered By Moda Italia
L'Erbolario - Kosovë © 2018