Kozmetika në Moda ITALIA Store 100% Natyrale
0

Kozmetika në Moda ITALIA Store 100% Natyrale

Lexuar: 373

Ne jemi shumë të kënaqur dhe krenar të ju prezantojmë produktet e kozmetikës 100% Natyrale nga L’Erbolario në dyçanin tonë Moda ITALIA Store si distributor të autorizuar.

Në të njejtën frymë, njëri nga të parët do të ju kishte ofruar juve frutet më të çmuara nga kopshti i tij. Ne gjithmonë kemi pasur një mardhënie të mirë me tokën: në fakt, edhe në ditët e sotshme, lëndët apo materialet që përdorë L’Erbolario janë të përbëra nga vajra bimore të presuar nga uji i luleve dhe bimëve të destiluara të rëna në një kohë, lëngu i bimëve të nxjerra me mjeshtri nga laborantët, duke mos ia humbur esencën, si një dhuratë bujare nga Nëna Natyrë.

L’Erbolario përbërsit e produkteve të tyre i mbledhë nga katër anët e tokës, i pajisin ato, po ashtu punën e tyre, madje edhe zonat përreth me aromën e tyre. Nga ana tjetër, i derdhin ato me bujarësi në shishet e tyre, në kutia dhe kavanoza, për të gjithë ata që, sikur ne, besojn në pafundësinë e vetive të gjërave të thjeshta dhe ata që dijnë se, bukuria natyrale është një shancë, dhuratë ose, më mirë e thënë një stil, një faktor gjenetik i panjohur, që në saje për tu bërë i bukur me ndërgjegjshmëri ta konsiderojmë natyrën si art që duhet kultivuar me kujdes, durim, dije dhe besim. Ne jemi shumë të kënaqur dhe krenar të ju prezantojmë produktet nga laboratori ynë herbalist për ju: në të njejtën frymë, njëri nga të parët do të ju kishte ofruar juve frutet më të çmuara nga kopshti i tij. Në ditët e sotme kjo është një sfidë për të praktikuar artin e tretmaneve të bukurisë natyrale, me maskat për fytyrë të bëra nga frutat e freskëta të shtrydhura apo me përgatitjen nga bimët e zgjedhura me dorë. Mëgjithatë, do të ishte një gabim nëse harrojmë se teknikat më të sofistikuara moderne të nxjerrjes janë aleat i shkëlqyer dhe orfojnë ekstraktet gjithnjë e më të pastërta dhe me efekt bimor: extensin, përbërës aktiv natyral, acide frutash.

“Sipas familjes dhe traditës lokale, ne kemi qenë gjithmonë të dashuruar në pafundësinë e virtyteve potenciale, në të njejtën kohë ne nuk hedhim poashtë kontributin e çmuar të shkencës dhe teknologjisë moderne. Të gjitha Fitokozmetikat tona janë rezultat i pasionit tonë për mjekësinë herbaliste ose bimore, të zhvilluar tashme pothuajse 35 vjet prodhimi dhe, ne mund ta vërtetojmë apo pranojmë, si sukses. Janë të rekomanduara shpesh, të testuara, kritikuara dhe përmirësuara nga konsumatorët tonë në dyqanin herbalist në Lodi, i cili daton para laboratorit tonë të prodhimit. Ky kontakt i drejtpërdrejtë është një instrumet i çmuar për nxitje dhe testim.Laboratori ynë për Hulumtim & Zhvillim, me aftësinë e tij për të përpunuar formulimin e kozmetikës dhe metodat e përpikëta kërkimore, është i njohur zyrtarisht nga Ministria e Univerziteteve dhe Shkencave Kërkimore.” – L’Erbolario


Kliko këtu dhe eksploroni produktet nga L'Erbolario.  

Komente
Shkruaj koment
Powered By Moda Italia
L'Erbolario - Kosovë © 2018