Krem për Fytyrë për Femra - Tè Verde
1

Krem për Fytyrë për Femra - Tè Verde

Lexuar: 559

Gjithmonë në vëzhgim për rezultate më specifike dhe të menjëhershme nga kozmetikat moderne, femrat sot shpesh harrojnë se shumica e nevojave themelore dhe esenciale të lëkurës mbeten të pandryshuara. Atë çfarë lëkura ka nevojë të marr menjëherë, çdo ditë, është ushqim i mjaftueshëm dhe hidratim, elemente këto të cilat jo vetëm që e bëjnë atë më rrezatuese dhe të bukur, por e ndihmon atë të përballet me të gjitha llojet e klimave, të përballoj stresin e mjedisit që është vazhdimisht subjekt, dhe mbetet i përkulshëm dhe të mbajë cilësinë e saj natyrale të mirë me kalimin e kohës.

KREM NATE PËR FYTYRË ME ÇAJ TË GJELBËR - Ushqyes & Tonifikues

Lëkura relaksohet natën, në mungesë të ndonjë grimi në fytyrë dhe me pjesën natyrale të siguruar nga gjumi, pra kjo është koha perfekte që të mbledhim përfitimet maksimale nga substancat aktive që përmban kjo krem, për të eliminuar lodhjen e ditës dhe për të optimizuar procesin e rigjenerimit natyral. Kontributi shumë i çmuar i Vajit Kamellia ndihmon në parandalimin e paraqitjes se rrudhave dhe plakjes, dhe lëkura juaj do të marrë benefitet e pakrahasueshme të fuqive mbrojtëse nga ekstrakti i Çajit të Gjelbër, i cili neutralizon veprimin oksidant nga radikalët e lira, e që janë faktorët kryesor i procesit të plakjes.

Për ta bërë porosi produktin ju lutemi klikoni këtu ndërsa. nëse jeni të interesuar të dini më tepër rreth mënyrës së porosisë ju lusim të na kontaktoni në info@modaitalia-ks.com, apo të telefononi në 038 777 111. 


Komente
Shkruaj koment
Powered By Moda Italia
L'Erbolario - Kosovë © 2018